Jouw kat in dierenasiel?

Een gevonden kat komt nogal eens in een dierenasiel terecht. Houd deze dus goed in de gaten. Niet alleen het dichtsbijzijnde asiel, maar alle asielen in de omgeving.


Dierenasiel vinden

Tip: via Google Maps kun je zoeken op 'asiel', je krijgt dan een kaart in beeld met stippen bij alle asielen in de regio. Zo heb je snel overzicht en mis je geen asiel omdat je er niet bekend mee bent.

Zie ook onze kaart in google maps.


Dierenasiel bezoeken

Bezoek met regelmaat de asielen zelf, om hun te informeren over de vermissing en om alle aanwezige katten te kunnen bekijken. Lang niet alle aanwezige katten staan op het internet vermeld.


Internet

Via internet kun je speuren naar informatie over gevonden katten die bij de asielen zijn binnengekomen (informeer bij de asielen hoe zij deze informatie op het internet verspreiden).


Plaatsbare katten

Daarnaast kan jouw kat ook terecht zijn gekomen bij de plaatsbare katten die een asiel aanbiedt. Stel dat je de melding over jouw gevonden kat hebt gemist of er is geen melding op internet gezet, dan wordt jouw kat plaatsbaar 14 dagen nadat jouw kat gevonden is.

Bekijk daarom met regelmaat alle plaatsbare katten die worden aangeboden door asielen in de omgeving of in heel Nederland.